Opdrachtgevers Statler & Jones

Your partner

Vacatures Contact

Statler & Jones is een sparringpartner die een concrete bijdrage levert aan de wensen en doelen van de opdrachtgever op het terrein van Compliance (o.a. KYC/CDD en AML), Risk, Legal, Tax, Audit & Finance.

Niet iedere instelling is gelijk. Niet iedere instelling staat voor dezelfde uitdagingen. Daarom brengen wij eerst met de klant de behoefte in kaart. Wat zijn knelpunten? Wat speelt er op een afdeling? Hoe zien de bestaande processen er uit?

Eventueel kunnen wij zelf een QuickScan uitvoeren om te zien wat onze bevindingen zijn op basis van interviews en observaties, zodat we de gewenste maatwerk oplossing kunnen bieden.

Dit kan bestaan uit het inzetten van een monitoringstool, het in de kracht zetten van het bestaande management en het team uitbreiden met onze eigen professionals.

Wij bieden diverse opleidingen en trainingen om kennis en competenties op niveau te houden of verder te ontwikkelen. Hierdoor ontstaat een optimaal resultaat gebaseerd op kennis, kwaliteit en werkgeluk.

Wanneer uw team is versterkt met een van onze professionals dan wordt de voortgang in de gaten gehouden door het voeren van gesprekken met de professional en de opdrachtgever. Om te zorgen dat de oplossing passend blijft en waar nodig kan worden geoptimaliseerd.

Heeft u extra capaciteit of specifieke kennis nodig op het gebied van Compliance (o.a. KYC/CDD en AML), Risk, Legal, Tax, Audit & Finance. Zoekt u korte of langdurige vervanging?

Wij bewijzen dat flexibiliteit en kwaliteit goed samen gaan, wij denken graag met u mee over een passende oplossing, wij geloven in persoonlijk contact en komen graag langs op locatie om verder te praten over de mogelijkheden.

Heeft u liever een telefonische kennismaking dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Maak een afspraak