Over Statler & Jones

For candidate & company, we aim to build the perfect teams, with the perfect matches.

 

Vacatures Contact

Wij helpen jou om jouw carrière in de financiële wereld uit te blijven bouwen.

Om jou als professional zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij als Statler & Jones verschillende processen en mogelijkheden ontwikkeld om kennis te kunnen blijven opdoen en te blijven groeien in elke gewenste discipline. Wij zijn altijd op zoek naar talent en ervaren kandidaten in de financiële sector, vanuit heel Nederland.

Ons team bestaat uit experts met een achtergrond in accountancy, fiscale advisering, compliance en project management. Wij hebben zelf ervaring opgedaan bij grootbanken, de trustsector en vermogensbeheerders. Hierdoor weten wij precies wat je zoekt en wat de financiële sector nodig heeft. Wij kunnen jou optimaal begeleiden in het maken van de juiste keuzes voor jouw carrière. 

Je wilt in korte tijd veel leren en werken aan afwisselende opdrachten, maar dan wel met de zekerheid van een vaste baan? Of ben je ZZP’er? Dan is werken bij Statler & Jones echt iets voor jou!

Bij ons staat persoonlijke betrokkenheid bij onze professionals voorop. Zo stellen wij desgewenst carriere plannen op en verzorgen wij trainingen Betrokkenheid bij jouw groei. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Nooit klaar met nieuwe dingen ontdekken.

Wil je juist het roer helemaal omgooien? Wij leveren maatwerk afgestemd op jouw individuele ambitie. Qua werk. Maar ook qua privé. Door gebruik te maken van ons netwerk van vele professionals en een groeiende groep opdrachtgevers blijf jij je continu ontwikkelen. Binnen je vakgebied en daarbuiten.                         

Wat wordt jouw nieuwe stap? 

Statler & Jones is een sparringpartner die een concrete bijdrage levert aan de wensen en doelen van haar opdrachtgevers op het terrein van recruitmet en opleiding in  Compliance (o.a. KYC/CDD en AML), Risk, Legal, Tax, Audit & Finance.

Onze kracht is dat wij het verschil maken dankzij onze kandidaten. Dit verschil begint bij een belangrijke onderscheidende factor van ons bedrijf: ons gehele managementteam werkt nog steeds (geregeld) in de professie waar wij mensen plaatsen.

Zodoende is onze gehele organisatie, bottom-up en top-down altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vakkennis. (ter vervanging van onze drive is het verschil maken met onze mensen). 

Van ambitieuze startende professionals tot aan ervaren seniors. Wij hebben altijd de gewenste (interim) professional voor jouw vacature. Tijdelijk of vast. Een compleet projectteam of een ervaren specialist. Onze professionals helpen organisaties verder en wij denken daarin graag mee.

Maak een afspraak