Professionals

Achieve your goals

Vacatures Contact

Ben je net afgestudeerd? Of al jaren aan het werk? Samen kijken we welke vervolgstap het beste bij jou past en hoe jij jouw carrière kan versnellen of indien nodig een hele andere wending kan geven. 

Wil je snel groeien binnen jouw vakgebied? Organisaties en jezelf steeds naar een hoger niveau tillen? En houd je van uitdaging en afwisseling? Wij weten als geen ander hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Hoe wij dit menen te weten? Ons geheim zit hem in onze persoonlijke ervaringen uit het werkveld waar wij zelf ook zijn begonnen, in de feedback van onze geplaatste kandidaten waar wij continu naar luisteren om onze dienstverlening, jouw plaatsing, zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wij zorgen niet alleen voor die perfecte opdracht of vaste baan. Wij investeren ook in jouw ontwikkeling. professioneel en persoonlijk.

Graag stellen wij een persoonlijk ontwikkelplan met jou op waarmee je jezelf beter kan ontplooien en ontwikkelen.

Want werken is zoveel meer dan alleen een goed inkomen. Nieuwe mensen ontmoeten. Nieuwe kansen ontdekken. De juiste afstemming tussen ambitie en levensstijl.

Net afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Wij zijn de kwalitatieve kickstart van jouw carrière binnen finance, legal, risk en compliance.

Statler & Jones werkt graag met de beste professionals. Daarom bieden wij de beste voorwaarden voor zowel ZZP’ers als gedetacheerden. Naast een boven marktconform salaris wordt gedetacheerden de mogelijkheid geboden om een extra bonus te verdienen, of zelfs extra vrije dagen om bijvoorbeeld de lang uitgestelde wereldreis eindelijk te maken, een zomer lang te surfen of om gewoon thuis te puzzelen. Diverse opleidingen en trainingen worden aangeboden om kennis en competenties op niveau te houden of verder te ontwikkelen.

Door de kennis die wij in het werkveld hebben en de afstemming met de werkgever over welke kandidaat zij nodig hebben kunnen wij helpen met een optimale voorbereiding voor het gesprek. Wij geloven in persoonlijk contact waarin jij centraal staat.

Herken jij jezelf hierin maak dan snel een afspraak met onze business manager om nog meer te weten komen over wat wij allemaal te bieden hebben.

Maak een afspraak

Come work with us

Wil je met ons kennismaken, alvast je CV indienen zodat wij gerichter kunnen zoeken of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!